Genç Kick Boksçu Sümeyye Kılıç, Milli Takım Kadrosuna Katılmaya Hak Kazandı

Genç Kick Boksçu Sümeyye Kılıç, Milli Takım Kadrosuna Katılmaya Hak Kazandı
Eskişehirli genç kick boks sporcusu Sümeyye Kılıç, 15 yaşında olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atarak Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandı

Eskişehirli genç kick boks sporcusu Sümeyye Kılıç, 15 yaşında olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atarak Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandı. Konya'da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde 55 kilogram yıldız bayanlar kategorisinde mücadele eden Kılıç, 1 Temmuz ile 9 Temmuz tarihleri arasında yapılan 5 maçta da rakiplerini mağlup ederek adını duyurdu.

Seçmelerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sümeyye Kılıç, genç yaşına rağmen kick bokstaki yeteneğini ortaya koydu. Eskişehirli sporcu, kick boks camiasında geleceği parlak olan sporculardan biri olarak görülüyor.

Milli Takım yolunda elde ettiği bu başarıyla gurur duyan Kılıç, antrenörlerinin ve ailesinin desteğiyle gelecekteki hedeflerine odaklanmaya devam ediyor. Kick boksun yanı sıra disiplinli çalışması ve kararlılığıyla da tanınan genç sporcu, spora ve başarılarına olan tutkusuyla da öne çıkıyor.