Huawei Mate 70 Serisi Tasarımda Büyük Değişikliklerle Geliyor

Huawei Mate 70 Serisi Tasarımda Büyük Değişikliklerle Geliyor
Huawei Mate 70 serisinin gelecek ay tanıtılması bekleniyor ve iki yeni model, önceki nesillere kıyasla önemli tasarım değişiklikleri sunacak.

Huawei'nin Mate 70 serisi, önümüzdeki ay piyasaya sürülebilir ve bu seride iki model büyük bir tasarım değişikliği ile dikkat çekiyor. Weibo'da paylaşılan bilgilere göre, bu telefonlar, 1.5K çözünürlüklü hafif kavisli büyük ekranlar ile gelecek. Önceki Mate 60 ve Mate 60 Pro modelleri, sırasıyla 6.69 inç ve 6.82 inç ekran boyutlarına sahipti. Bu cihazlar, 2688 x 1216 ve 2720 x 1260 piksel çözünürlüğe sahipti.

Mate 70 serisi, önceki modellerde kullanılan yuvarlak kenar tasarımından uzaklaşarak 90 derecelik köşe çerçeve tasarımına geçiyor. Bu yenilik, cihazın tutuşunu iyileştirirken ekran kenarlarındaki çerçeveleri de küçültüyor. Mate 10 serisinden bu yana yuvarlak hatlı çerçeve tasarımı benimsenmişti, ancak bu yeni tasarım düz ve köşeli bir çerçeve sunarak cihazın görünümünü daha temiz ve stabil hale getiriyor.

Bu yeni serinin Huawei Mate 70 ve Mate 70 Pro modelleri olacağı tahmin ediliyor, ancak henüz resmi bir doğrulama yapılmadı.