Hüyük Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımından Büyük Başarı

Hüyük Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımından Büyük Başarı
KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde Mini Kız Voleybol Takımı il şampiyonu oldu.Konya'da düzenlenen Mini Voleybol Turnuvası'na katılan Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı, şampiyon olmayı başardı.Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonunda...

Hüyük Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı İl Şampiyonu Oldu

Konya'nın Hüyük ilçesinde düzenlenen Mini Voleybol Turnuvası'nda Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak il şampiyonu oldu.

Turnuva müsabakaları Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Yarı final maçında rakiplerini yenerek finale yükselen Hüyük Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı, gösterdiği başarılı performansla şampiyonluk ipini göğüsledi.

Şampiyonluklarını coşkuyla kutlayan takım oyuncuları, Hüyük ilçesine büyük bir gurur yaşattı. Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, şampiyon olan kızları tebrik ederek, "Şampiyon kızlar, ilçenin gururları hepinizi tebrik ediyorum. Bu başarıyla Hüyük'ün adını en güzel şekilde duyurdunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz, ayağınıza taş değmesin." şeklinde konuştu.

Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı antrenörü ise, takımın performansından memnun olduklarını belirterek, "Kızlarımız turnuva boyunca çok çalıştılar ve verdikleri emeğin karşılığını alarak şampiyon oldular. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Turnuva Detayları

Mini Voleybol Turnuvası, Konya genelindeki okulların katılımıyla düzenlenen önemli bir spor etkinliği olarak dikkat çekti. Takımlar, yarı final ve final maçlarında büyük bir rekabet içinde mücadele ettiler. Yunus Emre Ortaokulu Mini Kız Voleybol Takımı, sergilediği takım ruhu ve disiplinli oyunuyla turnuvanın en başarılı takımı olarak şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonluklarıyla Hüyük ilçesindeki genç sporcular, ileriye dönük hedeflerinde büyük motivasyon kazanırken, sporun ve takım çalışmasının önemini bir kez daha göstermiş oldular