Konya Akşehir'de Kira Tartışmasında Cinayet

Konya Akşehir'de Kira Tartışmasında Cinayet
Konya'nın Akşehir ilçesinde kira meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada baba ve oğlu iş yerlerinde bir uzman çavuş tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Olayın Detayları

Olay, Akşehir Sanayi Sitesi'nde sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilya üretimi yapan Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar (30), iş yerlerinde, Akşehir Cezaevi'nde görevli uzman çavuş E.K. ile kira meselesi yüzünden tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K., baba ve oğlunu silahla vurarak ağır yaraladı.

Sağlık ve Emniyet Ekipleri Olay Yerinde

Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Necati Çınar ve oğlu Yavuz Çınar, ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen baba ve oğlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zanlı Gözaltında

Katil zanlısı E.K., olayın ardından Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Toplumda Şok ve Üzüntü

Bu trajik olay, Akşehir'de büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölge halkı da yaşanan bu acı olayın etkisi altında.

Olayla ilgili gelişmeler takip edilecek.