Konya Ereğli'de Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı

Konya Ereğli'de Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı
Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Ereğli-Konya kara yolu Hortu Mahallesi'nde gerçekleşti. Ahmet Ç. (53) idaresindeki 33 BKJ 58 plakalı otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun duvarına çarparak devrildi.

Kaza yerine ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sırasında araçta bulunan Şenay Ç. (29) ve 3 yaşındaki oğlu İdris Yiğit Ç. yaralı olarak kurtulurken, otomobilin LPG tankı bir süre sonra alev aldı.

Kazada, sürücü Ahmet Çelik ile araçta bulunan Emine G. (50), Zeynep Ç. (28) ve Uğur Ç. (27) hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kazanın, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçması ve ardından otomobilin alev alarak yanmasıyla gerçekleştiği öğrenildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarını tamamladı. Kazanın nedeni ile ilgili soruşturma sürüyor.

Konya Ereğli'de Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı