Konya'da Meydana Gelen Trafik Kazalarında 8 Kişi Yaralandı

Konya'da Meydana Gelen Trafik Kazalarında 8 Kişi Yaralandı
Konya'nın Beyşehir ve Karapınar ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı.

Beyşehir'de Kaza

İlk kaza, Beyşehir ilçesi Beyşehir-Çiçekler Mahallesi yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, E.U. yönetimindeki 42 PH 899 plakalı Ford marka otomobil, Çiçekler Mahallesi yönüne seyir halinde iken tarihi Bada Köprüsü yanına geldiğinde, Ş.A. idaresindeki süt tankı taşıyan 42 B 7441 plakalı Mitsubishi marka kamyonetle çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Ş.A. ve otomobil sürücüsü E.U. ile otomobilde yolcu olarak bulunan N.N.G. (13) ve H.N.G. (16), Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Konya'da Meydana Gelen Trafik Kazalarında 8 Kişi Yaralandı

Karapınar'da Kaza

İkinci kaza ise Konya'nın Karapınar ilçesi Akçayazı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S.Ç. idaresindeki 34 FCM 709 plakalı hafif ticari araç, Karapınar ilçesine 20 kilometre mesafedeki Akçayazı mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü A.S.Ç. ile araçtaki aynı aileden S.N.Ç., S.Ç. ve H.İ.Ç. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

karapinar-trafik-kazasi.jpg

Her iki kazada da toplam 8 kişi yaralanırken, olayların ardından trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazalarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.