Konyaspor, Marko Jevtovic ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı

Konyaspor, Marko Jevtovic ile 2 Yıllık Anlaşma Sağladı
Konyaspor, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sırp futbolcu Marko Jevtovic'in transferi resmiyet kazandı.

Konyaspor, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sırp futbolcu Marko Jevtovic'in transferi resmiyet kazandı. Konyaspor Müzesi'nde düzenlenen imza törenine kulüp yetkilileri de katıldı. Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik, Jevtovic'in Konyaspor'un 16 numaralı formasını giyeceğini belirtti.

Marko Jevtovic, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Konya benim ikinci evim diyebilirim. Burada çok güzel dostluklar edindim. Tekrar Konya ve Konyaspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu güzel ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Taraftarımızın desteğiyle büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik ise, "Marko Jevtovic, camiamızın sevdiği bir isim. Kendisi ve ailesi Konya'ya dönmeyi çok istedi. Transfer sürecini başarıyla tamamladık. Jevtovic'in takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeni sezon öncesi diğer transfer çalışmalarımız da hızla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Marko Jevtovic, daha önce Gaziantep FK forması da giymişti ve Konyaspor'da üç sezon geçirmişti.