Nazilli ve Konya’da Silah Operasyonu: 6 Şüpheli Gözaltında

Nazilli ve Konya’da Silah Operasyonu: 6 Şüpheli Gözaltında
Aydın’ın Nazilli ilçesi merkezli olmak üzere Konya dahil toplam 7 adreste gerçekleştirilen geniş çaplı silah operasyonunda, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Aydın’ın Nazilli ilçesi merkezli olmak üzere Konya dahil toplam 7 adreste gerçekleştirilen geniş çaplı silah operasyonunda, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyonda toplam 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Nazilli KOM Büro Amirliği tarafından başlatılan silah operasyonu kapsamında, Nazilli’de 3 ve Konya’da 4 adrese baskın düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 45 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet şarjör ve 1 kelepçe ele geçirildi. Bu kapsamda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca, Nazilli KOM Büro Amirliği tarafından İsabeyli Mahallesi’nde bir adrese daha operasyon düzenlendi. Burada yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, ruhsatsız tabanca namlusu, namlu açmaya yarayan ekipmanlar ve çeşitli silah parçaları ele geçirildi. Bu operasyon kapsamında da 1 şüpheli gözaltına alındı.

Silah operasyonu çerçevesinde yakalanarak gözaltına alınan toplam 6 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Nazilli ve Konya’da Silah Operasyonu: 6 Şüpheli Gözaltında