Aksaray'da Korkutan Kaza: Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı, 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların adeta hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu araçlar hurdaya döndü ve 2 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray - Konya kara yolunun 45. kilometresi Eşmekaya kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Konya'dan Aksaray istikametine seyir halinde olan C.E. (27) yönetimindeki 42 DSN 51 plakalı otomobil, Eşmekaya kavşağında tali yoldan çıkan A.K. (24) idaresindeki 07 BJK 138 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle araçlar hurdaya dönerken, her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Otomobil ise çarpışma sonrası kaldırıma çıkarak durabildi.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak başka bir kazanın yaşanmasını önlemeye çalıştı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, trafik akışı da kısa süreliğine aksadı.

Gündem Haberleri