Kırıkkale'de Trafik Kazasında Polis Memuru Hayatını Kaybetti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan bir polis ve bir kişinin tedavisi ise devam ediyor.

Kırıkkale'de kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan bir polis ve bir kişinin tedavisi ise devam ediyor.

Kaza Detayları Kaza, sabah saatlerinde Kırıkkale-Konya karayolu üzerindeki Hacılar Beldesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, S.Ö. yönetimindeki 39 BA 184 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü S.Ö. (27) ile yolculardan H.C.U. (27) ve Muhammed Şirin Yazıcı (30) yaralandı.

Olay Yeri ve İlk Müdahale 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hayatını Kaybeden Polis Memuru Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı, Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer Yaralıların Durumu Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü S.Ö. ve polis memuru H.C.U.'nun tedavisi sürüyor.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Gündem Haberleri