Konya'da Silahlı Saldırı: 4 Çocuk Annesi Kadın Hayatını Kaybetti

Konya'da 4 çocuk annesi Ümmü Döğer, arkadaşı Arafa Y.'nin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Zanlı, saldırı sonrası intihar girişiminde bulundu ve hastanede tedavi altında.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi'nde yaşanan silahlı saldırı, 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Ümmü Döğer'in hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olay, 09.45 sıralarında Şahinağa Sokak üzerinde meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre, sabah ekmek alıp apartmanının önüne gelen Ümmü Döğer, arkadaşı olduğu belirtilen 44 yaşındaki Arafa Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Arafa Y., Döğer'e 3 el ateş ettikten sonra silahı kendi kafasına doğrultarak intihar girişiminde bulundu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ümmü Döğer ve zanlı Arafa Y., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. Sırtından, göğsünden ve kafasından yaralanan Ümmü Döğer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Arafa Yıldırım da tedavi gördüğü hastanede öldü.

Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya Haberleri