Otomobilin Çarptığı 2 Çocuktan Biri Hayatını Kaybetti, Diğeri Ağır Yaralı

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı iki çocuktan biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaraland

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı iki çocuktan biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı. Kaza anı, bir aracın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Vali Ozan Caddesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı 34 JZ 0089 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Halil B. (10) ve Orhan Kemal D'ye (10) çarptı. Kazada her iki çocuk da ağır yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, İbrahim Halil B, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza anı, başka bir aracın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gündem Haberleri