Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rakibi Belli Oldu: Ruzomberok

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rakibi Belli Oldu: Ruzomberok
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi, Slovakya temsilcisi Ruzomberok oldu. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci önemli organizasyonunun 1. eleme turunda Ruzomberok...

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi, Slovakya temsilcisi Ruzomberok oldu. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci önemli organizasyonunun 1. eleme turunda Ruzomberok, Kazakistan takımı Tobol'a karşı üstünlük sağlayarak 2. eleme turuna yükseldi.

Ruzomberok, Tobol karşısında evindeki ilk maçı 5-2 gibi net bir skorla kazanırken, deplasmandaki rövanşı 1-0 kaybetmesine rağmen toplamda üstünlük sağlayarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Trabzonspor, Ruzomberok ile 2. eleme turunda ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise evinde oynayacak. UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz'da, rövanşlar ise 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Bordo-mavililer, Slovak rakipleri karşısında turu geçerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Trabzonspor taraftarları ise takımlarına bu zorlu mücadelede tam destek vermeye hazırlanıyor.