9 Yaşındaki Hazal Erbay, Türkiye Açık Kickboks Turnuvasında Üçüncü Oldu

9 Yaşındaki Hazal Erbay, Türkiye Açık Kickboks Turnuvasında Üçüncü Oldu
Denizli'nin Çal ilçesinden 9 yaşındaki Hazal Erbay, Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kickboks Turnuvası'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Denizli'nin Çal ilçesinden 9 yaşındaki Hazal Erbay, Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kickboks Turnuvası'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu. Çal Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olan Hazal, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün desteğiyle şampiyonaya hazırlandı.

8 bini aşkın sporcunun katıldığı turnuvada, 30 kg bayanlar kategorisinde yarışan Hazal, bronz madalya kazandı. Bu önemli başarı, genç sporcunun azmi ve yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Hazal Erbay, daha önce de İstanbul'da düzenlenen 9. Wako Kickboks Dünya Kupası'nda 30 kg bayanlar kategorisinde dünya ikinciliğini elde etmişti. 42 ülkeden 3 bini aşkın sporcunun katıldığı bu turnuvada kazandığı gümüş madalya ile dikkatleri üzerine çeken Hazal, Türkiye Açık Kickboks Turnuvası'ndaki performansıyla başarısını sürdürdü.

Denizli'yi gururlandıran Hazal Erbay'ın başarısı, genç sporculara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.