Antalya'da Şüpheli Cinayet: Kavga Eden Şahsın Cansız Bedeni Bulundu

Antalya'da Şüpheli Cinayet: Kavga Eden Şahsın Cansız Bedeni Bulundu
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda sabah saatlerinde kavga eden sokakta yaşayan bir şahıs, olaydan bir saat sonra park içinde ölü bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri parkta detaylı delil arama çalışmaları başlattı.

Olayın Detayları

Saat 12.30 sıralarında parkta hareketsiz yatan bir şahsın bulunduğu ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Vücudunda darp izleri tespit edilen şahıs için Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri devreye girdi.

Cinayet Şüphesi ve Güvenlik Kameraları İncelemesi

Olay yerinde yapılan incelemede, şahsın cansız bedeninin bulunduğu noktaya 20 metre mesafede kan ve sürüklenme izleri tespit edildi. Cinayet olabileceği şüphesi üzerine, ekipler aynı şahsın bir saat önce parkın üst kısmında kimliği belirsiz bir kişiyle kavga ettiğini belirledi. Kavganın başladığı noktada güvenlik kameraları incelemeye alındı ve görgü tanıklarının verdiği eşkâl doğrultusunda kavgaya karışan diğer şahsı bulmak için çalışmalar başlatıldı.

Delil Arama Çalışmaları

Parkın birçok noktasında şahsa ait eşyalar ve kan izleri bulunması nedeniyle olay yeri inceleme ekipleri parkta detaylı delil arama çalışmaları yürüttü. Kavgayı ayıran Kutay Büyükçınar, cesedin parkta yabancı bir turist tarafından bulunduğunu belirtti ve "Sabah 09.00-09.30 arasında tuvaletin temizliğini yapmak için gittim. Tuvalete girmek istedim ama içeride kavga vardı. Kavgayı ayırdık, sonra ikisi birlikte aşağı bölüme geçtiler. Sonrasını görmedim. Yabancı bir turist buldu cesedi" dedi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olay yeri inceleme ve savcılık işlemlerinin ardından, kimliği belirsiz şahsın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayet şüphesiyle başlattığı soruşturmayı derinleştirerek sürdürüyor.

Antalya'da Şüpheli Cinayet: Kavga Eden Şahsın Cansız Bedeni Bulundu