Atatürk'ün Bolu'ya Gelişinin 90. Yıldönümünde Coşkulu Pinhani Konseri

Atatürk'ün Bolu'ya Gelişinin 90. Yıldönümünde Coşkulu Pinhani Konseri
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 17 Temmuz 1934 tarihinde Bolu'yu ziyaret etmesinin 90. yıldönümü, Bolu Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu tarihi günün anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 17 Temmuz 1934 tarihinde Bolu'yu ziyaret etmesinin 90. yıldönümü, Bolu Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu tarihi günün anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında sevilen müzik grubu Pinhani, Belediye önünde muhteşem bir konser verdi.

Konserde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, Pinhani grubuna çiçek takdim ederek sanatçılara teşekkürlerini iletti. Konser alanını dolduran binlerce genç ve vatandaş, Pinhani'nin sevilen şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlik, Bolu halkının Atatürk'e olan sevgi ve saygısını bir kez daha göstermesi açısından büyük bir anlam taşıdı.

Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 90. yıldönümünde gerçekleştirilen bu konser, Bolu'nun tarihi günlerinden birini daha unutulmaz kıldı.