Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Şehitler Abidesini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Şehitler Abidesini Ziyaret Etti
Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti.

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Elazığ Valiliğinden Çanakkale Valiliğine atanan Vali Toraman, göreve başlamasının ardından ilk olarak bu anlamlı ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Ömer Toraman’a bu ziyarette Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Eceabat Kaymakamı Murat Çiçek eşlik etti. Şehitler Abidesi'nde şehitler için dua eden Vali Toraman, temsili şehitliğe karanfil bıraktı. Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Toraman’a bu anlamlı ziyareti için teşekkür ederek, kendisine minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Toraman, "Çanakkale muharebelerinin kahramanlarını ziyaret ederek, Fatiha okuduk. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum," ifadelerini kullandı.