Emekli Polis Hasan Hüseyin Şehitoğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Emekli Polis Hasan Hüseyin Şehitoğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Konya'nın Kulu ilçesinde, elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden emekli polis Hasan Hüseyin Şehitoğlu (76), son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün Konya-Ankara Karayolu Çiçekkent Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kulu'dan Ankara istikametine seyreden 26 yaşındaki A.B. yönetimindeki 06 BHR 473 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde ilerleyen Hasan Hüseyin Şehitoğlu’nun kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen Şehitoğlu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Hasan Hüseyin Şehitoğlu için Kulu Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Törene, Şehitoğlu'nun yakınlarının yanı sıra Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Kulu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, Kulu İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehitoğlu'nun cenazesi, merkez kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Trafik Güvenliği ve Elektrikli Bisikletler

Bu üzücü olay, elektrikli bisiklet kullanıcılarının trafikte karşılaştığı riskleri bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, trafik güvenliği konusunda daha fazla dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaparken, özellikle elektrikli bisiklet sürücülerinin korunması için ek önlemler alınması gerektiğini belirttiler.