Evine Tadilat Yapmak İstemişti Sonunu Göremeden Hayatını Kaybetti

Evine Tadilat Yapmak İstemişti Sonunu Göremeden Hayatını Kaybetti
KONYA (AA) - Konya'da evinde tadilat yaparken merdivenden düşen 73 yaşındaki Hasan Kılören, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Konya'nın merkez Karatay ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 73 yaşındaki Hasan Kılören, evinin dış cephesinde tadilat yapmak için merdivene çıktı. Ancak, bir süre sonra dengesini kaybederek merdivenden düştü. Olayı gören yakınları hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım talebinde bulundu.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Hasan Kılören'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bilinci kapalı olan ve durumu ciddi olan Kılören, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kılören kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Hasan Kılören'in vefatı, ailesi ve komşuları arasında büyük üzüntü yarattı. Kılören'in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilecek.

Yetkililer, ev tadilatı veya benzeri işler yaparken güvenlik önlemlerinin alınmasının önemine dikkat çekerek, özellikle yaşlı kişilerin bu tür tehlikeli işleri yapmaktan kaçınmaları gerektiğini vurguladı.

Hasan Kılören'in cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağına dair bilgiler, ailesi tarafından daha sonra duyurulacak.