Her Yere Kuzusu ve Köpeğiyle Giden Mikail Ağdaş, Şimdi de Oğlak Sahiplendi

Her Yere Kuzusu ve Köpeğiyle Giden Mikail Ağdaş, Şimdi de Oğlak Sahiplendi
Konya'da yaşayan bağlama ustası Mikail Ağdaş, hayvan sevgisiyle dolu yaşamıyla dikkat çekiyor.

Konya'da yaşayan bağlama ustası Mikail Ağdaş, hayvan sevgisiyle dolu yaşamıyla dikkat çekiyor. Gün içerisinde her yere kuzusu ve köpeğiyle giden Ağdaş, şimdi de ailesine yeni katılan oğlağı bebek gibi besliyor.

40 yaşındaki Ağdaş, çocukluğundan beri hayvanlara olan sevgisiyle çok sayıda kedi ve köpek beslemiş. Hatta yavruyken bakıp doğaya bıraktığı bir baykuş bile var. Evli ve bir çocuk babası olan Ağdaş, 4 ay önce sahiplendiği köpeği "Nia"dan sonra, üç günlükken evine aldığı kuzusuna "Çiçek" adını vermiş ve iki aydır biberonla besliyor.

Ağdaş, geçen hafta da "Kezban" adını verdiği bir oğlak sahiplenerek ailesini genişletti. Her yere kuzusu ve köpeğiyle gitmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Ağdaş, "Çiçeği" çok özlediği için yanından ayırmadığını söyledi.

"Sabah geliyoruz, akşam gidiyoruz. 'Nia' da bizi yalnız bırakmıyor. Biri sağımda, biri solumda. Normalde ben yürümeyi hiç sevmem ama onlarla yürüyorum. Bu yürüyüşler sayesinde de 5 kilo verdim." diyen Ağdaş, hayvanlarının her zaman peşinden geldiğini ve birbirleriyle iyi anlaştıklarını ifade etti.

Ağdaş, "Hayvanlar birbirleriyle iyi anlaşıyor. Onlarla kalabalık bir aile olduk. Hanım, 'Biz normalde evde 3 kişiydik, 6 olduk.' diye kızıyor. Allah birliğimizi bozmasın, herkese nasip etsin. 3,5 yaşında kızım var, o da hayvanlarla iyi anlaşıyor." dedi.

Mikail Ağdaş ve ailesi, hayvan sevgisiyle dolu, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmeye devam ediyor.