İstanbul Esenyurt'ta Sokaklar Kan Gölüne Döndü: 2 Yaralı Var

İstanbul Esenyurt'ta Sokaklar Kan Gölüne Döndü: 2 Yaralı Var
İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda, iki kişi yaralandı. Olay, saat 18.30 sıralarında 933. Sokak üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan...

İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda, iki kişi yaralandı. Olay, saat 18.30 sıralarında 933. Sokak üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan E.B. ve Ş.B. isimli iki genç ile V.T. sokak üzerinde karşılaştı. Karşılaşmanın ardından V.T., elindeki silahla iki gence defalarca ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan E.B. ve Ş.B., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri delil toplama çalışması yaptı. Emniyet güçleri, saldırgan V.T.’yi yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Silahlı saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, E.B. ve Ş.B. isimli gençlerin sokakta yürüdüğü sırada, koşarak yanlarına gelen V.T.’nin silahla ateş açtığı ve ardından aracın arkasına gizlenmeye çalışan kişiyi de vurduğu görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.