İstanbul Esenyurt'ta Taciz İddiası Mahalleyi Karıştırdı

İstanbul Esenyurt'ta Taciz İddiası Mahalleyi Karıştırdı
İstanbul Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde bir kasap dükkanında yaşanan taciz iddiası, mahallede büyük tepkiye yol açtı. Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde bir kasap dükkanında yaşanan taciz iddiası, mahallede büyük tepkiye yol açtı. Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, iki kız çocuğu, mahallede bulunan bir kasap dükkanında, dükkân sahibi Y.E. tarafından tacize uğradı. Çocukların durumu fark ederek bağırması üzerine çevredeki vatandaşlar hızla dükkâna müdahale etti.

Bu sırada öfkeli kalabalık ile dükkân sahibi arasında arbede yaşandı. Olayın büyümesiyle birlikte vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis, hızla bölgeyi kontrol altına alarak güvenlik önlemleri aldı.

Şüpheli Y.E., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülürken, mağdur çocuklar ailelerine teslim edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ederken, şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Mahallede yaşanan bu olay, yerel halk arasında büyük üzüntü ve öfkeye neden oldu.