Karapınar'da Tarım Şirketine Ait Depoda Yangın Çıktı

Karapınar'da Tarım Şirketine Ait Depoda Yangın Çıktı
Konya'nın Karapınar ilçesinde bir tarım şirketine ait depoda çıkan yangın, uzun süren çalışmalar sonucunda kontrol altına alınabildi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, Karapınar - Konya Karayolu'nun 3. kilometresinde bulunan bir tarım şirketine ait depoda yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, yangının sebebi henüz belirlenemedi. Depodaki yangını fark eden iş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Rüzgar Yangını Büyüttü

Bölgede etkili olan rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü ve yükselen dumanlar ilçenin büyük bir bölümünden görüldü. Yangına ilk müdahaleyi yapan ilçe itfaiyesinin talebiyle çevre ilçelerden de söndürme çalışmaları için destek istendi. Uzun süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

Yetkililer Olay Yerinde

Karapınar İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk ve Belediye Başkanı İbrahim Önal da olay yerine giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yangının çıkış nedeni ve verdiği zarar ile ilgili detaylı inceleme sürüyor.

Karapınar'da Tarım Şirketine Ait Depoda Yangın Çıktı