Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Büyük Coşku

Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Büyük Coşku
Konya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için düzenlenecek anma etkinlikleriyle bir kez daha tarihi bir günü coşkuyla yaşayacak. Bu yıl "Milletin Zaferi" temasıyla düzenlenecek olan 8. yıl etkinlikleri ...

Konya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için düzenlenecek anma etkinlikleriyle bir kez daha tarihi bir günü coşkuyla yaşayacak. Bu yıl "Milletin Zaferi" temasıyla düzenlenecek olan 8. yıl etkinlikleri, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 12.30'da Sultan Selim Camisi'nde başlayacak.

Konya'nın dört bir yanında, özellikle Mevlana Meydanı'nda olmak üzere çeşitli noktalarda açılacak sergiler, geceye ait anlamlı fotoğraflarla ziyaretçilerini geçmişe yolculuğa çıkaracak. Sergilerin yanı sıra, Mevlana Meydanı'nda düzenlenecek programda çok çeşitli etkinlikler yer alacak. Şiir dinletileri, sinevizyon gösterimleri ve ünlü sanatçıların vereceği konserler, etkinliklere katılacakların ruhunu ve duygularını yansıtacak.

Etkinlikler, gün boyunca devam edecek ve sabah namazına kadar sürecek bir programla taçlanacak. Sultan Selim Camisi önünde gerçekleştirilecek olan ikramlarla son bulacak etkinlikler, katılımcılara birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme fırsatı sunacak.

Konya halkı, 15 Temmuz'un anlamını ve Türkiye'nin demokrasiye olan bağlılığını bu etkinliklerle bir kez daha tüm dünyaya gösterecek. Herkesin katılımına açık olan bu anlamlı gün, milletin güçlü iradesini ve birlik ruhunu bir kez daha vurgulayacak.