Lugano'dan Fenerbahçe Maçı Öncesinde İddialı Sözler

Lugano'dan Fenerbahçe Maçı Öncesinde İddialı Sözler
Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Thun Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında takım kaptanı Mattia Bottani ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Thun Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında takım kaptanı Mattia Bottani ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk kez bu aşamaya yükseldiklerini hatırlatan Croci-Torti, takımının maça hazır ve çok motive olduğunu belirtti.

"Fenerbahçe geçen sezon 99 puan aldı. Çok büyük bir takım. Kaliteli oyunculara ve hocaya sahipler. Yarın çok dikkatli oynayacağız ve iyi bir maç oynayacağımıza eminim," diyen Croci-Torti, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini vurguladı. İstanbul'daki maçta seyircilerin ateşli olacağını ve stadın dolu olacağını bildiklerini belirten Croci-Torti, "Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, onların kaybedecek çok şeyi var. Bizim bir hayalimiz var, o da Fenerbahçe'yi elemek," dedi.

Ayrıca, ünlü teknik direktör Jose Mourinho'ya olan hayranlığını dile getiren Croci-Torti, "Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir hoca. Porto ve Inter ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Böyle bir hoca ile karşılaşacağım için çok mutluyum," şeklinde konuştu.

Bottani: "Mücadeleye Hazırız"

Lugano takım kaptanı Mattia Bottani ise Fenerbahçe karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyuncular olarak aramızda da konuştuk, bu maç için çok motiveyiz, heyecanlıyız ve hazırız," ifadelerini kullandı. Geçen sezon ligde iyi bir performans sergilediklerini ve benzer bir oyunla Fenerbahçe'ye karşı şanslarının olabileceğini belirten Bottani, takım içinde herkesin mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

"Ligde bir 90 dakika oynadık, Fenerbahçe'den fiziksel olarak daha hazır olabiliriz. Ligde de sentetik sahada oynuyoruz. Fenerbahçe'nin sentetiğe alışık olmaması onlar için zor olabilir," diyen Bottani, fiziksel avantajlarını kullanmak istediklerini kaydetti.

Lugano, Fenerbahçe karşısında avantajlı bir skor elde etmek ve İstanbul'daki rövanşa moralli gitmek istiyor.