Malatya'da Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Malatya'da Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı İskender Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri...

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı İskender Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olayın Detayları

Saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Said Halim Paşa Sokak üzerinde husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle birlikte bıçaklar çekildi. Kavga sonucunda baba-oğul İ.K. ve B.K. ile E.Ç. bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan baba-oğul Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir adet bıçak buldu.

Baki Kaya Hayatını Kaybetti

Göğüs bölgesinden bıçaklanan Baki Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaya'nın cenazesi, hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. Polis, olayın nedenini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.