Miniklerden Sokak Hayvanlarına Sevgi Dolu Ziyaret

Miniklerden Sokak Hayvanlarına Sevgi Dolu Ziyaret
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, minik ziyaretçilerini ağırladı. Özel Antalya Sevinç Anaokulu öğrencileri, yavru kedi ve köpeklerle vakit geçirerek unutulmaz anlar yaşadı.

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, minik ziyaretçilerini ağırladı. Özel Antalya Sevinç Anaokulu öğrencileri, yavru kedi ve köpeklerle vakit geçirerek unutulmaz anlar yaşadı. Ziyarette Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da çocuklarla birlikte merkezi gezdi ve hayvanları sevdi.

Başkan Cem Kotan, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın gözlerindeki sevgi ve merak, bizlere hayvanlarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Canlarımızın sıcak bir yuvaya sahip olması için ailenizle gelin, onları sahiplenin” dedi.

“Antalyalıların Duyarlı Olmasını ve Desteğini Bekliyoruz”

Minik öğrencilerin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kotan, “Merkezimizde sadece geçici barınma sağlamıyoruz, aynı zamanda hayvanlarımızın sağlık kontrolleri ve rehabilitasyon süreçlerini de titizlikle yürütüyoruz. Amacımız, onları sağlıklı bir şekilde yeni yuvalarına kavuşturmak ve onlara sevgi dolu bir gelecek sunabilmek” diye konuştu.

Başkan Kotan, sokak hayvanlarının bakımı ve korunmasının kendileri için çok önemli bir görev olduğunu vurgulayarak, “Bir hayatı kurtarmak ve ona kalıcı bir yuva sağlamak, inanıyorum ki en büyük sevinç kaynağımız olacaktır. Bu konuda tüm Antalyalıların duyarlı olmasını ve desteğini bekliyoruz. Hep birlikte, daha iyi bir dünya için adım atmaya devam edelim” ifadelerini kullandı.

Konyaaltı Belediyesi'nin bu tür etkinliklerle hayvan sevgisini ve farkındalığını artırma çabaları, minik öğrenciler ve aileleri tarafından büyük beğeni topluyor.