Kıbrıs Gazisi Şerafettin Aslan, Konya Seydişehir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Şerafettin Aslan, Konya Seydişehir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Şerafettin Aslan (71) düzenlenen törenle toprağa verildi.

Tören Seyitharun Camisi'nde Gerçekleştirildi

Aslan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, tören için Seyitharun Camisi'ne getirildi. Gazinin naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığı'na defnedildi.

Törene Katılım

Törene, Aslan ailesi ve yakınlarının yanı sıra Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Seydişehir Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Ümit Lale, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Başkanı Yakup Söğüt, İlçe Jandarma Komutanı vekili Ender Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Çağdaş Altıntop ve vatandaşlar katıldı.

Veda ve Minnet

Şerafettin Aslan'ın cenaze töreni, saygı ve minnet duygularıyla gerçekleştirildi. Kıbrıs gazisi olarak ülkemize hizmet eden Aslan, son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılanlar, gazinin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Şerafettin Aslan, Seydişehir'de düzenlenen törenle ebediyete uğurlanırken, vatanına yaptığı hizmetler için minnetle anıldı.